Ötletes vendégfogadás

Ötletes vendégfogadás!

Csak nálunk élőszobrokkal!

Nekünk művészet, Önnek egy egyedien elindított rendezvény!

Jó első benyomás = fél siker!

A megérkező vendégek fürkésző tekintetükkel mindig kíváncsian várják mi lesz odabent a rendezvényen.

Átsegítjük ezen a döcögős ponton a rendezvényt mi!
Amikor az élőszobrok fogadják a megérkező vendégeket, biztos, hogy mindenkinél eltűnik a feszélyezett érzés, sőt nagy mosollyal fognak belépni a rendezvényre.

Hihetetlen egyedi ötlet, és ahogy többször tapasztaltuk, az oda látogatók szájából ezek fognak elhangzani:

De jó! Ez ötletes! Végre valami egyedi! Ezt nevezem! Kíváncsi vagyok erre a rendezvényre! A fogadtatás az csillagos ötös! Én ilyet még nem láttam! Ezek a szobrok tényleg élnek? Végre itthon is látni ilyet! stb.

Hát ez az, ami elhangzik egy rendezvényen, ha mi fogadjuk az érkezőket!

A legjobb egy vicces meglepetéssel kezdeni a rendezvényt, egy állítólagos báb fogadja az érkezőket, ami néha néha kiderül, hogy nem is báb. Hanem egy élős lélegző ember! A meglepetés erejétől, mindenki mosolyogni szokott. Aztán készülhetnek a kiengesztelő fotók, hogy meglehessen mutatni hogyan is indult a rendezvény.

Természetesen egy konzervatívabb rendezvényen finomabban játszunk a vendégekkel, egy fesztiválon pedig nagyobb beleadással lehet az utca emberét meglepni. Gyermekrendezvényen extra figyelmet szoktunk fektetni arra, hogy a gyerekek ne megijedjenek, hanem viccesnek találják az élőszobrot. Bokornak, szobornak, marionett bábúnak, Óriás cápának (2m magas) vagy igazából a fantázia szab határt annak, hogy hogyan is fogadjuk a vendégeket.

 

Amennyiben a rendezvény tematikus, úgy mi is ehhez igazítjuk a jelmezeket és akár még a gesztusainkat is. Fogadhatjuk az érkező vendégeket fotókerettel (céges, insta, facebook stb …) vagy akár fotófal mögött. Akár reklámot is készíthetünk a vendégfogadásból ha a fotóval vagy paravánt így tervezzük meg. A vendégfogadáshoz amennyiben odaállítunk egy fotóst, egyből mindenkiről már a rendezvény elején készülhet egy jó parti fotó.

 

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil@gmail.com

speciális vendégfogadás

Ötletes vendégfogadás – vége

Exkluzív pantomim produkciók. Ötletes vendégfogadás pantomim művész, exkluzív produkciók. fesztiválra élő szobor rendelése, műsor fellépő ötletek, céges családi napra ötletek