Ötletek farsangra

Ötletek farsangra

Lebegő szobor 

Mindig is azt vallottam, hogy haladni kell a korral és egyre újabb szolgáltatást kell a piacra dobni, így hát 2018 májusától nálunk is elérhető a „levitáló” szobor szolgáltatás.

Amennyiben bármilyen rendezvényre (fesztiválra, falunapra, céges rendezvényre) szeretne egy látványos és meghökkentő, ugyanakkor vicces attrakciót, rendelje meg nálunk a lebegő szobor szolgáltatást, ami egy olyan élőszobor, ami valamilyen lehetetlennek tűnő pozícióban lebeg – valahogy meghazudtolja a gravitációt.

A lebegő szobor három jelmezzel érhető el. Próbálunk minden rendezvényre olyan jelmezt egyeztetni, amely megfelel a rendezvény hangulatához és stílusához. Ezekkel a  jelmez ajánlatokkal is próbálunk idomulni az adott rendezvényhez.

Fesztiválokon szórakoztatjuk az embereket, fotózási lehetőséget nyújtunk a résztvevőknek. Ugyanakkor, amennyiben a háttérben elhelyeznek egy sajtó falat vagy egy plakátot, akkor mindenki, aki a szoborral fényképet készít és megosztja bármelyik média portálon, ezzel reklámozza a Ön rendezvényét a baráti körének.

Lepje meg a rendezvényére érkező közönséget egy ötletes és meghökkentő produkcióval, amitől nem csak a gyerekek fognak megállni és csodálkozva szemlélni a szemük elé tárulkozó látványt. A közönség, nem szokott hinni a személnek és persze mindenki azon gondolkodik végig hogy mi a trükk!

Ötletek farsangra

DOT MAN

Látványos fényjátékot, hangulatfokozást és remek fényképeket kínálunk ezzel a szolgáltatásunkkal! 

DOT MAN( az éjszakai pöttyös fényjáték ) – mindig van nálunk pluszban világító szemüveg, amit felvehetnek azok akik nyitottak egy bulis fotóra.

Mire lehet használni egy világító úriembert (DOT MAN-t) az éjszakában egy fesztiválon vagy egy céges rendezvényen? Adunk pár ötletet, de a fantázia szab határt igazából!

Első felhasználási javaslat 
Fesztiválokon járókelők között egy színes színfolt, aki feltűnik a messzeségből és akivel szívesen készítenek fényképeket a fesztiválra látogatók. Nem utolsó sorban hangulat fokozást tudunk elérni, mivel opcionálisan választható a mi Világító emberünk mellé egy guruló hangfal amivel közlekedik, időnként megáll és táncra perdíti a nézősereget.

Második felhasználási javaslat
Fesztiválokon élőszoborkéntegy színpompás látványosság lehet a résztvevők számára. Az élőszoborral „facebook gyanús” fényképeket készítenek a járókelők, a kiposztolt fényképek pedig népszerűsítik a fesztivált. Nem utolsó sorban a gyermekek kedvence lesz a fesztiválon DOT MAN.

Céges felhasználási javaslat 

Amennyiben este szeretne céges rendezvényén egy speciális vendégfogadást és behatárolt idő intervallumban érkeznek a vendégek, rendelje meg nálunk a meglepetés produkciót. Élőszobor, aki welcome drinket kínál az érkezőknek. Fokozza az érkező vendégek hangulatát.

 

 

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil@gmail.com

Ötletek farsangra

Ötletek farsangra vége

Ötletek farsangra speciális vicces műsorrendelés farsangi. Ötletek farsangra, hogy ne unatkozzon a rendezvényre látogató. Farsangi időszakra speciális vicces műsor ötletekkel színesítjük a rendezvényt.