Céges Mikulás rendelés

Céges Mikulás rendelés

Céges Mikulás ünnepség itt és most rendelhető, pont tőlünk! Hogy miért tőlünk ? Nézze végig honlapunkat és temérdek videóinkat és meglátja miért minket választanak az ügyfelek! 

Ime 4 interaktív mikulás műsor amiért kezességet vállalunk, amennyiben nincs megelégedve, nem kell kifizetni:

Rakjunk rendet, jön a Mikulás!

Van egy tény, amiről megfeledkezett a Manó, hogy nemsokára érkezik a Mikulás! Jaj most mi lesz, hiszen hatalmas a rendetlenség? A gyerekek feljönnek színpadra és különböző feladatokon keresztül segítenek rendet rakni a feledékeny Manónak, hogy előkészítsék a terepet a Mikulás megérkezéséhez – hiszen a Mikulás nem érkezhet meg, amíg rendetlenség van a színpadon. A színpadon a hatalmas káoszból lassan rend fakad szorgos kezek segítségével. A mesejáték közben, helyére emelik a Mikulás ülő alkalmatosságát, előkerül az ellenőrző lista, amin végig kell menni a Nagy szakállú megérkezéséig. Kiporolják a párnákat, összeszerelik a varázslatos gyertyatartót aminél olvasni szokott a Mikulás és mesés hangulatot teremtenek a színpadra. A gyerekek a fáradtságos munka után, kis csörgőkkel éneket tanulnak be, hogy a Mikulás el legyen ragadtatva a fogadtatástól. Természetesen ahogy rend lett és megtanulták a Mikulás kedvenc énekét, abban a szent pillanatban csilingel a Mikulás …

Műsoridő kb. 45 perces. Ára 1300 000 Ft. vagy 320 Euró (az ár csak a műsorra vonatkozik, a Mikulást nem tartalmazza)

A Mikulás Manója

A Mikulás érkezését mindig nagy izgalom és várakozás előzi meg. Ezért ez idő alatt, még a Nagy szakállú érkezése előtt egy kedves Mikulás segéd varázsolja el a gyerekeket. A gyerekek az interaktív műsor alatt kipróbálhatnak pár hangszert és természetesen megmutathatják milyen ügyesen tudnak énekelni a Mikulásnak. Amíg a várva várt vendég megérkezik együtt énekelnek, játszanak, táncolnak a Mikulás segéddel, majd hangszerekkel és dalokkal fogadják a Télapót. A műsor végén pár bölcs gondolattal együtt a Mikulás és segédje kiosztják az ajándékokat.

Műsoridő: kb. 45 perc ár 130 000 Ft. vagy 320 Euró. (az ár csak a műsorra vonatkozik, a Mikulást nem tartalmazza)

Céges Mikulás rendelés

Mimi és Zizi, a két télmanó varázslatos kalandjai

Mesejáték 40 percben. A két manó, Mimi és Zizi minden évszakban valami galibába keveredik. Nagy bajba kerül az erdő. Nem színesednek a fák levelei, vagy éppen nem akar sehogy sem hullani a hó. Csak egy dolog segíthet: az Ősi Manóvarázslat. Így hát aggodalomra semmi ok, hiszen Mimi és Zizi ismeri a hozzávalókat és a gyerekek segítségével meg is szerzi azokat. És hogy sikerül-e a varázslat? Kiderül a műsorból. Két főtartja a műsort. (Műsoridő: kb. 45 perc ár 150 000 Ft. vagy 400 Euró. (az ár csak a műsorra vonatkozik, a Mikulást nem tartalmazza)

Céges Mikulás rendelés

Mikulás rendelés

A gyerekek találkozhatnak a Mikulással, aki csomagot ad nekik a puttonyából, a gyerekek pedig énekelhetnek vagy verset mondanak neki. Az ajándék osztás lehet névre szóló is, ahol a gyerekek pár bölcs tanácsot is kapnak a következő évre, de lehet a Mikulás mellé rendelni krampuszt vagy a Mikulást érkezését megelőző énekes műsort is. Természetesen a program végén a közös fotózás sem maradhat el.

 

Céges Mikulás rendelés

Mikulást kísérő krampusz

A Mikulás mellől nem hiányozhat a krampusz sem, aki a Nagy szakállúval érkezik és a nehézkes csomagosztásban segít neki. Természetesen nem lenne igazi krampusz, ha mindig jól viselkedne, nem játszadozna, viccelődne és incselkedne a gyerekekkel és a Mikulással! Ár 30 000 Ft. vagy 80 Euró.

 

Vendégfogadás fotózással

A mikulásműsorra érkezőket 1-2 krampusz várja, a krampuszok mikulás sapkából cukrot, karamellát vagy csokoládét adhatnak az érkezőknek, így megédesítik az érkezők első pillanatát. A gyermekekről és akár az egész érkező családról a krampuszokkal együtt remek fényképek készülhetnek.
Ár (kb. 2 óra időtartamra, 1 fő) 40 000 Ft vagy 80 Euró. (az ár tartalmazza az édességet is a vendégeknek 100 főig). Ár (kb. 2 óra időtartamra, 2 fő) 80 000 Ft. vagy 200 Euró. (az ár tartalmazza az édességet is a vendégeknek 150-200 főig).

Fotóst igény szerint tudunk biztosítani a rendezvényhez. (Alanyi mentes számlát írunk).

 

Fotó sarok

Az utóbbi időben nagy divattá vált az érdekes fotók posztolása a média oldalakon. Reklámozza Ön is rendezvényét az odalátogatók által, készítve egy fotósarkot ahol az emberek látványos és érdekes fotókat készíthetnek. A rendezvényre látogatóknak biztosítunk pár kelléket, hogy a fotózáskor jobban illeszkedjenek az alkalomhoz. Árat az adott program kiválasztása után tudunk adni.

Adunk is 4 tippet:

  • –  Mackó, hóemberrel vagy Mikulással – akár mindhárommal egyszerre
  • –  Jégvarázs szereplőivel (Olaf, Anna, Elsa, Kristoff) akár egyesesével akár mind a négyen egyben
  • –  Mikulással és krampuszokkal
  • –  Szánnal és krampuszokkal, vagy akár Mikulással.

——— Kézműves foglalkozások Mikulás időszakra ———

Céges Mikulás rendelés

Karácsonyfa dísz

A gyermekek egyszerűen elkészíthetik a karácsonyfa dísz gyűrűket és tetszésük szerint keverhetik a színes fonalakat, masnikat vagy a csengettyűket.
Ár: 50 000 Ft. vagy 120 Euró. (az ár 4-5 órára és kb. 60-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat.) Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 80 000 Ft. vagy 200 Euró.

Oláf Hóember

Van egy mese, melynek sikere töretlen és szereplői, mind a gyerekek nagy kedvencei.
Mind közül a legkedvesebb – zokni Olaf. És hogy miért kedvenc? A gyerekek saját maguk készíthetik el. Megformálják, ráragasztják a szemeit és a száját. A gyerekek együtt tudnak aludni a saját készítésűkedvenccel, mivel a tömőanyag puha hungarocell. Képzelje el, hogy a gyermekek sokáig emlékeznek és emlegetik a rendezvényt, ahol megszerezték Olaf hóemberüket. Ár (kb. 4-5 óra időtartamra, 70-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat) 60 000 Ft. vagy 140 Euró. Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 100 000 Ft. vagy 240 Euró.

Fenyőfa készítés – papírból

Kisebb és nagyobb gyermekek is könnyen elkészítik ezt a remek kis foglalkozást, természetesen a szülők is segíthetnek nekik amennyiben akarják, sőt a szülök készíthetnek saját maguknak is fenyőfát. Minél több van otthon annál díszesebb a lakás!
Ár: 40 000 Ft. vagy 100 Euró. (az ár 4-5 órára és kb. 60-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat.) Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 80 000 Ft. vagy 200 Euró.

Karikából – Téli figurák

Egy kis olló forgatás, egy pár ceruza vonás, csöpp ragasztó, rövid fonal és egy karika amit jól átalakíthat egy gyermek kedve és fantáziája szerint. Akár 2-4 darabot is készíthet egy gyermek. Egyszerű és mókás foglalkozás! Ár: 40 000 Ft. vagy 100 Euró. (az ár 4-5 órára és kb. 60-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat.) Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 80 000 Ft. vagy 200 Euró

Pompon Hóember

Ennél a foglalkozásnál fény derül a gyermekek számára, hogyan is készül a bojt egy sapkán és még arra is, hogy mennyi mindent lehet belőle készíteni. Néha egész pompon áradat lesz úrrá az asztalon a foglalkozás végére.
Ár: 40 000 Ft. vagy 100 Euró. (az ár 4-5 órára és kb. 60-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat.) Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 80 000 Ft. vagy 200 Euró.

Gyöngyvasalás – téli motivumokkal

Ár: 40 000 Ft. vagy 100 Euró. (az ár 4-5 órára és kb. 60-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat.) Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 80 000 Ft. vagy 1200 Euró.

Mikulás Minyon Készítés – kettő az egyben játék

Ki ne szeretné a Minyonokat, és a Mikulás minyonokat? Képzeljen el egy olyan egyszerűen nagyszerűjátékot, amit a kicsik és nagyon egyaránt 5-10 perc alatt el tudnak készíteni. Miután elkészült az
alkotás kétféle játékot is lehet vele játszani. Ha az egyik oldalát nézzük, akkor bábozhatunk vele, hiszen egy ugráló mókás figura, ha viszont megfordítjuk egy nagyszerű ügyességi játékká változik. Egyszerűen nagyszerű, kettő az egyben. Ár: 40 000 Ft vagy 100 Euró. (az ár 4-5 órára és kb. 60-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat.) Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 80 000 Ft. vagy 200 Euró.

Világító hóember

Mókás, vicces és érdekes a gyermekek számára kidekorálni egy kis elektromos mécsest ami aztán egy varázsütésre hóemberré változik. Ár: 80 000 Ft. vagy 200 Euró. (az ár 4-5 órára és kb. 60-80 gyermek részére tartalmazza a foglalkozást, alapanyagokat és egy munkatársat, aki segít a gyermekeknek elkészíteni a játékokat.) Ár (kb. 7-8 óra időtartamra, 150 gyermek részére) 160 000 Ft. vagy 400 Euró.

 

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil@gmail.com

További honlapjaink:

www.profirendezveny.com

https://mikulas-rendeles.com

www.gyermekmusor-rendeles.com

www.eloszobor.com

Céges Mikulás rendelés oldal vége